Hasata Köftelik Antep Bulguru 1 Kg

39,90 TL
39,90 TL
0 Değerlendirme
Hasata Köftelik Antep Bulguru, tohumdan sofraya bulgurun bütün iyiliğini ve lezzetini içinde korur. İsmini coğrafi işaretini de taşıdığı Antep’ten alır ve kendine has lezzeti, rengi ve tane yapısı ile köftelerinize lezzet katar.
Hasata Köftelik Antep Bulguru 1 Kg
39,90 TL
39,90 TL
kontrollu-atmosfer-teknolojisi.svg (3 KB)
Kontrollu Atmosfer Teknolojisi
protein-kaynagi.svg (5 KB)
Protein Kaynağı
fosfor-kaynagi.svg (3 KB)
Fosfor Kaynağı
magnezyum-kaynagi.svg (4 KB)
Magnezyum Kaynağı
lif-kaynagi.svg (7 KB)
Lif Kaynağı
350 TL ve üzeri kargo bedava
Hızlı Teslimat
Hasata Köftelik Antep Bulguru 1 Kg - 1
Hasata Köftelik Antep Bulguru 1 Kg - 2
Hasata Köftelik Antep Bulguru 1 Kg - 3
Hasata Köftelik Antep Bulguru 1 Kg - 4
Hasata Köftelik Antep Bulguru 1 Kg - 5

Hasata Köftelik Antep Bulguru 1 Kg Özellikleri

Hasata Köftelik Antep Bulguru Gaziantep ilimizde bulunan Barak Ovası’nda yetiştirilen durum buğdaylarından üretilir. Antep Bulguru’nun coğrafi işaret şartlarını karşılayarak üretilen ve kendine has renk, aromaya sahip olan Hasata Köftelik Antep Bulguru aynı zamanda iyi bir protein, fosfor, potasyum ve lif kaynağıdır.

Aç-kapa kullanıma uygun kilitli ambalajı sayesinde, açarken veya kullanırken etrafa dökülmez, tavsiye edilen tüketim tarihine kadar kendi ambalajında saklanabilir, kavanoza aktarılmasına gerek kalmaz.

Hasata Köftelik Antep Bulguru, kelebeklenmeyi önlemek için paketleme öncesi tamamen doğal bir yöntem olan Kontrollü Atmosfer işleminden geçirilir.

Bu işlem, ürünün paketlenme öncesi oksijen oranı düzenlenmiş şartlarda bekletilmesi üzerine kuruludur.

*Hasata ürünlerini kendi ambalajında, kilidi kapalı şekilde ve kelebek bulaşısı olabilecek diğer tahıl ve bakliyatlardan uzakta saklayınız.

Pişirme Önerisi: Önceden suda bekletmeyiniz ya da yıkamayınız. Birbirinden lezzetli tariflerimiz için Tarifler” sayfamızı ziyaret etmeyi unutmayın!

Menşe Ülke: Türkiye

370013-besin ögeleri.jpg (199 KB)

370013-hikaye.jpg (907 KB)
T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.