Hasata Derinkuyu Kuru Fasulyesi 1 Kg

118,90 TL
118,90 TL
0 Değerlendirme
Hasata Derinkuyu Kuru Fasulyesi tohumdan sofraya kuru fasulyenin bütün iyiliğini ve lezzetini içinde korur ve her pakette aynı hasatın mahsulunu içerir, bu sayede her zaman eşit ve kolay pişer. Kendine has lezzeti ile yemeklerinize ve salatalarınıza lezzet katar.
Hasata Derinkuyu Kuru Fasulyesi 1 Kg
118,90 TL
118,90 TL
protein-kaynagi.svg (5 KB)
Protein Kaynağı
fosfor-kaynagi.svg (3 KB)
Fosfor Kaynağı
magnezyum-kaynagi.svg (4 KB)
Magnezyum Kaynağı
lif-kaynagi.svg (7 KB)
Lif Kaynağı
potasyum.png (8 KB)
Potasyum Kaynağı
Kalsiyum.png (8 KB)
Kalsiyum Kaynağı
350 TL ve üzeri kargo bedava
Hızlı Teslimat
Hasata Derinkuyu Kuru Fasulyesi 1 Kg - 1
Hasata Derinkuyu Kuru Fasulyesi 1 Kg - 2
Hasata Derinkuyu Kuru Fasulyesi 1 Kg - 3
Hasata Derinkuyu Kuru Fasulyesi 1 Kg - 4

Hasata Derinkuyu Kuru Fasulyesi 1 Kg Özellikleri

Hasata Derinkuyu Kuru Fasulyesi, Nevşehir’in Derinkuyu bölgesinde yetiştirilir.

Her pakette aynı hasatın mahsulünü içerir, bu sayede eşit ve aynı sürede pişer.

Çabuk pişen ve pişerken dağılmayan, yetiştirildiği bölge olan Nevşehir Derinkuyu’nun coğrafi işaretli üretim şartlarını karşılayarak üretilen Hasata Derinkuyu Kuru Fasulyesi aynı zamanda potasyum, protein, magnezyum, kalsiyum, fosfor ve lif kaynağıdır.

Şehrin rakımının yüksekliği, iklim koşulları, güneşlenme süresi, toprak yapısı ürünün lezzeti ve kalitesini yükselten yapıdadır. Aç-kapa kullanıma uygun kilitli ambalajı sayesinde, açarken veya kullanırken etrafa dökülmez, tavsiye edilen tüketim tarihine kadar kendi ambalajında saklanabilir, kavanoza aktarılmasına gerek kalmaz.

Hasata Derinkuyu Kuru Fasulyesi, kelebeklenmeyi önlemek için paketleme öncesi tamamen doğal bir yöntem olan Kontrollü Atmosfer işleminden geçirilir.

Bu işlem, ürünün paketlenme öncesi oksijen oranı düzenlenmiş şartlarda bekletilmesi üzerine kuruludur.

*Hasata ürünlerini kendi ambalajında, kilidi kapalı şekilde ve kelebek bulaşısı olabilecek diğer tahıl ve bakliyatlardan uzakta saklayınız.

Pişirme Önerisi: Fasulyenin daha kolay pişmesi için bir gece önceden (en az 8 saat) bolca soğuk suda bekletiniz. Islatma suyunu dökerek yeni su ilavesi ile pişiriniz. Pişirmeye başladıktan sonra tekrar soğuk su eklemeyiniz, gerekirse kaynar su ilave ediniz. Birbirinden lezzetli tariflerimiz için Tarifler” sayfamızı ziyaret etmeyi unutmayın!

Menşe Ülke: Türkiye

370078-besin ögeleri.jpg (202 KB)

370078-hikaye.jpg (935 KB)
T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.