Ürünler
{{ P.title }}
Kategoriler
{{ C.title }}
Markalar
{{ B.title }}
Kombinler
{{ C.title }}
Sonuç bulunamadı.
ÜRÜNLER
PİRİNÇ
BULGUR
MERCİMEK
NOHUT
FASULYE
BUĞDAY
AVANTAJLI PAKETLER
Tüm Ürünler
TARİFLER
HAKKIMIZDA
BLOG
İLETİŞİM
TR
|
EN
Aslını, lezzetini ve bereketini korumuş, eski ve eşsiz lezzetler
Üye Girişi
Kayıt Ol
0
Menü
ÜRÜNLER
ÜRÜNLER
PİRİNÇ
BULGUR
MERCİMEK
NOHUT
FASULYE
BUĞDAY
AVANTAJLI PAKETLER
TARİFLER
HAKKIMIZDA
BLOG
İLETİŞİM
Üye Girişi
Kayıt Ol
Favorilerim
TR
|
EN
Hesabım
Giriş Yap
Kayıt Ol
Sepetim
ÇÖMLEK KEBABI
MALZEMELER
2 su bardağı
Hasata Kırşehir Koçbaşı Nohut
600-700 g kuşbaşı et
2 kuru soğan
1 baş sarımsak
3 adet defne yaprağı
2 yemek kaşığı biber salçası
yarım çay bardağı sıvı yağ
2 yemek kaşığı tereyağı
1 çay kaşığı tuz
1 çay kaşığı karabiber
1 çay kaşığı kekik
2 yemek kaşığı koruk soyu
1 çay kaşığı susam
1 çay kaşığı sumak
ağzını kapamak için bir miktar hamur veya bez
testi
ÇÖMLEK KEBABI NASIL YAPILIR?
1.
Akşamdan ısladığınız
nohut
ları 15-20 dakika kadar orta ateşte haşlayın.
2.
Soğan ve sarımsağı iri iri doğrayın.
3.
Geniş bir kapta bütün malzemeleri birleştirip karıştırın. Karıştırdığınız malzemeleri çömleğin içine ara ara tereyağı koyarak doldurun.
4.
Biraz hamur yoğurup testinin kapağına uygun şekilde açın ve yerleştirin.
5.
Testinizi 180 derece fırında 75 dakika pişirin.
6.
Hamurunu çıkartıp servis edebilirsiniz.
Afiyet olsun.
Paylaş :
SON EKLENENLER
FASULYE KÖFTELİ BURGER
Tarife Git
AYRAN AŞI ÇORBASI
Tarife Git
MERCİMEKLİ FİT BEĞENDİ
Tarife Git
VARDABİT PAÇASI
Tarife Git
AŞURE TARİFİ
Tarife Git
NOHUTLU KARNIYARIK
Tarife Git
KURU FASULYE VE SARIMSAKLI PİLAV
Tarife Git
ÇÖMLEK KEBABI
Tarife Git
T
-Soft
E-Ticaret
Sistemleriyle Hazırlanmıştır.
Masaüstü bildirimlerine ekleyin
Özel fırsatlardan ve güncel kampanyalardan haberiniz olsun ister misiniz?
Daha Sonra
Evet