Ürünler
{{ P.title }}
Kategoriler
{{ C.title }}
Markalar
{{ B.title }}
Kombinler
{{ C.title }}
Sonuç bulunamadı.
ÜRÜNLER
PİRİNÇ
BULGUR
MERCİMEK
NOHUT
FASULYE
BUĞDAY
AVANTAJLI PAKETLER
Tüm Ürünler
TARİFLER
HAKKIMIZDA
BLOG
İLETİŞİM
TR
|
EN
Aslını, lezzetini ve bereketini korumuş, eski ve eşsiz lezzetler
Üye Girişi
Kayıt Ol
0
Menü
ÜRÜNLER
ÜRÜNLER
PİRİNÇ
BULGUR
MERCİMEK
NOHUT
FASULYE
BUĞDAY
AVANTAJLI PAKETLER
TARİFLER
HAKKIMIZDA
BLOG
İLETİŞİM
Üye Girişi
Kayıt Ol
Favorilerim
TR
|
EN
Hesabım
Giriş Yap
Kayıt Ol
Sepetim
NEVŞEHİR TANDIR FASULYE
MALZEMELER
500 g
Hasata Derinkuyu Kuru Fasulyesi
500 g Kemikli kuzu eti (iri parça)
5-6 adet kuru Arnavut biber
2 yemek kaşığı domates salçası
300 g tereyağı
1 çay kaşığı karabiber
1 çay kaşığı tuz
NEVŞEHİR TANDIR FASULYE NASIL YAPILIR?
1.
Hasata Derinkuyu Kuru
Fasulye
sini akşamdan ıslatın.
2.
6-7 bardak suda fasulyeler yumuşayıncaya kadar haşlayın.
3.
Kuzu etini tuz ve karabiberle ovun, tereyağının yarısında kavurun.
4.
Etlerin rengi değişince salçayı ilave edip 3-4 dakika kavurmaya devam edin. 1 su bardağı su ilave edip altını kapatın.
5.
Süzdüğümüz Hasata Derinkuyu Kuru Fasulyelerini fırın kabına alın. Üstüne salça soslu etleri ilave edip, çok dikkatli karıştırın.
6.
Kuru biberi ve kalan tereyağını ilave edin ve üstünü kapatın.
7.
180° derece fırında 75 dakika pişirdikten sonra servise sunun.
Afiyet olsun.
Paylaş :
SON EKLENENLER
FASULYE KÖFTELİ BURGER
Tarife Git
AYRAN AŞI ÇORBASI
Tarife Git
MERCİMEKLİ FİT BEĞENDİ
Tarife Git
VARDABİT PAÇASI
Tarife Git
AŞURE TARİFİ
Tarife Git
NOHUTLU KARNIYARIK
Tarife Git
KURU FASULYE VE SARIMSAKLI PİLAV
Tarife Git
ÇÖMLEK KEBABI
Tarife Git
T
-Soft
E-Ticaret
Sistemleriyle Hazırlanmıştır.
Masaüstü bildirimlerine ekleyin
Özel fırsatlardan ve güncel kampanyalardan haberiniz olsun ister misiniz?
Daha Sonra
Evet