Ürünler
{{ P.title }}
Kategoriler
{{ C.title }}
Markalar
{{ B.title }}
Kombinler
{{ C.title }}
Sonuç bulunamadı.
ÜRÜNLER
PİRİNÇ
BULGUR
MERCİMEK
NOHUT
FASULYE
BUĞDAY
AVANTAJLI PAKETLER
Tüm Ürünler
TARİFLER
HAKKIMIZDA
BLOG
İLETİŞİM
TR
|
EN
Aslını, lezzetini ve bereketini korumuş, eski ve eşsiz lezzetler
Üye Girişi
Kayıt Ol
0
Menü
ÜRÜNLER
ÜRÜNLER
PİRİNÇ
BULGUR
MERCİMEK
NOHUT
FASULYE
BUĞDAY
AVANTAJLI PAKETLER
TARİFLER
HAKKIMIZDA
BLOG
İLETİŞİM
Üye Girişi
Kayıt Ol
Favorilerim
TR
|
EN
Hesabım
Giriş Yap
Kayıt Ol
Sepetim
KIRMIZI MERCİMEKLİ PANKEK
MALZEMELER
1 çay bardağı
Hasata Mardin Kırmızı Mercimek
1 çay bardağı maden suyu
3 yemek kaşığı sızma zeytinyağı
Çay kaşığının ucu ile tuz
1 çay kaşığı toz şeker
Pişirmek için
1-2 yemek kaşığı sızma zeytinyağı
KIRMIZI MERCİMEKLİ PANKEK NASIL YAPILIR?
1.
Hasata Mardin Kırmızı Mercimeği kaseye alın.
2.
Üzerine 1 su bardağı su ekleyip 4-5 saat tercihen 1 gece bekletin.
3.
Ertesi gün
mercimek
leri süzün. Üzerine soda, sızma zeytinyağı, tuz ve toz şeker ekleyip el blenderi ile pürüzsüz olana dek çekin.
4.
Tavaya 1 yemek kaşığı sızma zeytinyağı ekleyip ısıtın. Üzerine birer kepçe aralıklı olarak hamurunuzdan koyun.
5.
Yüksek olmayan bir ateşte pankeklerinizi arkalı önlü olarak pişirip servis tabağına alın.
6.
Üzerine isteğe bağlı olarak bal, muz ve file Antep fıstığı ekleyip servise sunun.
Afiyet olsun.
Paylaş :
SON EKLENENLER
FASULYE KÖFTELİ BURGER
Tarife Git
AYRAN AŞI ÇORBASI
Tarife Git
MERCİMEKLİ FİT BEĞENDİ
Tarife Git
VARDABİT PAÇASI
Tarife Git
AŞURE TARİFİ
Tarife Git
NOHUTLU KARNIYARIK
Tarife Git
KURU FASULYE VE SARIMSAKLI PİLAV
Tarife Git
ÇÖMLEK KEBABI
Tarife Git
T
-Soft
E-Ticaret
Sistemleriyle Hazırlanmıştır.
Masaüstü bildirimlerine ekleyin
Özel fırsatlardan ve güncel kampanyalardan haberiniz olsun ister misiniz?
Daha Sonra
Evet