Ürünler
{{ P.title }}
Kategoriler
{{ C.title }}
Markalar
{{ B.title }}
Kombinler
{{ C.title }}
Sonuç bulunamadı.
ÜRÜNLER
PİRİNÇ
BULGUR
MERCİMEK
NOHUT
FASULYE
BUĞDAY
AVANTAJLI PAKETLER
Tüm Ürünler
TARİFLER
HAKKIMIZDA
BLOG
İLETİŞİM
TR
|
EN
Aslını, lezzetini ve bereketini korumuş, eski ve eşsiz lezzetler
Üye Girişi
Kayıt Ol
0
Menü
ÜRÜNLER
ÜRÜNLER
PİRİNÇ
BULGUR
MERCİMEK
NOHUT
FASULYE
BUĞDAY
AVANTAJLI PAKETLER
TARİFLER
HAKKIMIZDA
BLOG
İLETİŞİM
Üye Girişi
Kayıt Ol
Favorilerim
TR
|
EN
Hesabım
Giriş Yap
Kayıt Ol
Sepetim
ERİŞTELİ NOHUT ÇORBASI
MALZEMELER
3 su bardağı haşlanmış
Hasata Kırşehir Koçbaşı Nohut
200 g kuzu kuşbaşı (Çok ufak doğranacak)
1 Su bardağı el yapımı erişte
7 su bardağı kemik ve et suyu
1 çay bardağı zeytinyağı
1 yemek kaşığı biber salçası
½ yemek kaşığı domates salçası
1 adet büyük boy kuru soğan
2 adet limon
¼ çay bardağı nar ekşisi
1 tatlı kaşığı kuru nane
1 çay kaşığı pul biber
1 çay kaşığı karabiber
1 çay kaşığı tuz
ERİŞTELİ NOHUT ÇORBASI NASIL YAPILIR?
1.
Zeytinyağının yarısını tencereye alın, kuzu etini tuz ve karabiberi ilave edin, rengi değişinceye kadar kavurun.
2.
Kavrulan ete incecik doğradığınız soğanı ilave edin.
3.
Soğan kavrulunca salçayı ilave edip 2-3 dakika kavurmaya devam edin.
4.
El yapımı erişteyi ekleyin ve biraz kavurun.
5.
Hasata Kırşehir Koçbaşı Nohudu ilave edip iyice karıştırın sonra üzerine et suyunu ilave edip kaynamaya bırakın.
6.
Erişteler iyice yumuşayıp kıvam alınca nar ekşisi, limon ve pul biberi ilave edin.
7.
Karıştırıp altını kapatın.
8.
Üzerine kalan zeytinyağını ve naneyi yakarak servise sunun.
Afiyet olsun.
Paylaş :
SON EKLENENLER
FASULYE KÖFTELİ BURGER
Tarife Git
AYRAN AŞI ÇORBASI
Tarife Git
MERCİMEKLİ FİT BEĞENDİ
Tarife Git
VARDABİT PAÇASI
Tarife Git
AŞURE TARİFİ
Tarife Git
NOHUTLU KARNIYARIK
Tarife Git
KURU FASULYE VE SARIMSAKLI PİLAV
Tarife Git
ÇÖMLEK KEBABI
Tarife Git
T
-Soft
E-Ticaret
Sistemleriyle Hazırlanmıştır.
Masaüstü bildirimlerine ekleyin
Özel fırsatlardan ve güncel kampanyalardan haberiniz olsun ister misiniz?
Daha Sonra
Evet